2014-04-13

Day 9 Viana to Navarrete or Walking with a Crooked Man

Today I've been walking with a crooked man. It all started yesterday, when Jay bent down to take a photo of a flower. Not a good thing to do with your backpack on, but we all do it. Suddenly he felt a twist to his back, and now his back looks terrible. He managed to make it through the day, but his back is completely crooked.

The crooked man


Bruno and Nigel in Logroño

Navarrete
 

Idag har jag vandrat med en 'crooked' (skurkaktig/krokig) man. Allt började går. Jay skulle böja sig ner och fota en blomma. Det är inte så smart när man har ryggsäcken på ryggen, men alla gör så. Det är helt enkelt för jobbigt och  för tidskrävande att ta av den hela tiden. I vilket fall så böjde han sig framåt när det högg till i ryggen, och nu ser han hemsk ut. Han klarade hela dagen, men ryggen ser ut som ett S.
Dagen har varit jobbig för de flesta. Det var ännu en (ca) 20 km dag, men till största delen var det asfalt eller stensatt, så det var hårt att gå på. Dessutom gick vi genom en större stad, Logroño, inte så roligt, så både kropp och själ blev trötta. Men Navarrete är en fin liten stad med en fantastisk kyrka, så nu känns allt bra igen!

No comments:

Post a Comment